İtalyan Öğrenciler Sapanca’da Ağırlandı.

Erasmus projesi kapsamında Sapanca Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde ilimize gelen İtalyan öğrenciler ve öğretmenler ülkemizin ve şehrimizin güzelliklerine hayran kaldılar.

EĞİTİM - 29-11-2022 12:28

İtalyan Öğrenciler Sapanca’da Ağırlandı.

 

Bir hafta süreyle göl manzaralı ilçenin gözde oteli Cabir Deluxe Otel’de misafir edilen konuk eğitimciler ve öğrenciler Sapanca’nın tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini görme fırsatı buldular.

 

Erasmus proje hareketliliği için geldikleri şehrimizde İl Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere Sapanca Kaymakamlığı, Sapanca Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden misafir öğrenci ve öğretmenler, Sapanca Lokman Hekim MTAL’deki proje çalışmalarından artan zamanlarda Sapanca’nın en güzel köşelerinde ağırlandılar.

 

İtalya’nın Sicilya Bölgesindeki Riesi şehrinden gelen yabancı konuklarla yakından ilgilenen proje ortağı Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Müdürü Zafer Levent Soyhan İtalyan öğrenci ve öğretmenlerin Sapanca’daki misafirliklerinde yakın ilgi gösteren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

 

Erasmus+ Vet 201 “The History of Legendary Dishes” adlı proje kapsamında İtalya’dan ilimize gelen I.I.S.S Carlo Maria Carafa Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Türk misafirperverliğine çok teşekkür ettiler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
″İstiklal Marşı’nda saklı olan devletin ruhudur″

″İstiklal Marşı’nda saklı olan devletin ruhudur″

14-03-2024 - EĞİTİM

LGS başvuruları ne zaman?

LGS başvuruları ne zaman?

12-03-2024 - EĞİTİM