Tunceli Haber
HV
28 MART Perşembe 17:55

İrem, zirvenin tadını çıkarıyor!

İrem Derici, çıkardığı dinlenme rekorları kıran şarkılarına bir yenisini daha ekledi. Sözü, müziği ve aranjesi Onurr’a, ait olan yeni şarkısı “Yaz Gülü ile müzik severlerle buluşan İrem Derici şarkısının klibi için Murat Joker‘in kamerasının karşısına geçti.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 26-11-2022 19:24   Güncelleme : 26-11-2022 19:24
İrem, zirvenin tadını çıkarıyor!

Pop Müziğin en başarılı ismi İrem Derici, 2022 yılında verdiği konserler, dinlenme rekorları kıran şarkılarının yanı sıra önümüzdeki günlerde yaptığı reklam anlaşmasıyla zirvenin tadını çıkartarak bu yılı bitiriyor.

Bir Koltuk Var O Koltuğu Ben Yarattım!

İrem Derici; 'Benim olayım samimiyet ama çakma samimiyet değil... Benden sonra millet baktı ki: bu işe yarıyor. Müzikal açıdan benimle beraber çıkan çok daha başarılı, çok daha dinlenen isimler var ama mevzu starlıksa benim sağımda ya da solumda başka biri göremiyorum. Hep arkamda görüyorum. Bir koltuk vardı aslında o koltuğu ben yarattım. Oraya ben oturdum. O koltuğun muadili yok... O sahtekarlık, o sahte çakma samimiyeti o kadar yemiyor ki: Türk halkı... Bu Çin malı İrem diyor...  Bir tane İrem var, bir tane Sezen var bir tane de Aleyna var. İkincisi olmayacak. O koltukta gelip kimse kucağımıza da oturmayacak' dedi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR