Tunceli Haber
HV
28 MART Perşembe 19:54

Büyükşehir’den güneyde asfalt mesaisi

Büyükşehir Belediyesi Pamukova’nın Eskiyayla, Ağaçcılar ve Kadıköy Mahallesi’nde toplamda 12 kilometrelik alanı sıcak asfaltla buluşturdu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-12-2022 18:53   Güncelleme : 07-12-2022 18:53
Büyükşehir’den güneyde asfalt mesaisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Pazar günleri dahil olmak üzere çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ekipler, Pamukova’nın Eskiyayla, Ağaçcılar ve Kadıköy

Mahallesi’ne sıcak asfalt dökümü yaparak sil baştan yeniledi. Toplamda 12 kilometrelik yolu yenileyen Büyükşehir ekipleri, çalışmalarda 14 bin ton sıcak asfalt kullandı. Son haliyle daha güvenli ve kullanışlı hale gelen güzergâhta yapılan çalışma vatandaşın memnuniyetini kazandı.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, “Ekiplerimiz tarafından program dâhilinde sürdürülen asfalt çalışmaları hummalı bir şekilde devam etmektedir. Son olarak Pamukova ilçemizde devam eden çalışmalar, Eskiyayla, Ağaçcılar ve Kadıköy mahallelerini kapsayacak şekilde gerçekleştirilmiştir. Toplamda 12 km’lik yola ekiplerimiz tarafından sıcak asfalt dökümü tamamlanarak vatandaşımızın hizmetine sunulmuştur. Şehrimizin bir çok noktasında gerçekleştirilen çalışmalarımız, havaların elverişli olduğu ölçüde devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

 

AdminAdmin

YORUMLAR