Tunceli Haber
HV
28 MART Perşembe 21:46

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU DOĞALGAZ SIKINTISINI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ANLATTI

Ankara’da gerçekleşen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, söz alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şehrin birçok mahallesinde yaşanan doğalgaz sıkıntısını anlattı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-11-2022 17:24   Güncelleme : 30-11-2022 17:24
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU DOĞALGAZ SIKINTISINI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ANLATTI

Başkan Şenlikoğlu, görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehirde eksik kalan doğalgaz hat çalışmalarının giderilmesi konusunda destek talebinde bulundu. Şenlikoğlu, şehrin bir bölümüne doğalgaz şebekesinin henüz ulaştırılmadığını ve dolayısıyla halkın doğalgaz kullanımına geçemediğini ifade ederek, bu konuda yaşanan mağduriyetin giderilmesinin Giresun halkını sevindireceğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise konu hakkında ilgili kurum ve yüklenici firma yetkililerine toplantı sırasında telefonla iletişime geçerek sorunun ortadan kaldırılması için Başkan Şenlikoğlu ile iletişim halinde olmaları talimatını verdi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, konuya yakın ilgi gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kurmaylarına teşekkürlerini iletti.

Şenlikoğlu, ayrıca görüşmede Giresun’da hizmete sunulan yatırımlar ve hayata geçirilecek projeler hakkında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bilgilendirdi.

AdminAdmin

YORUMLAR