Tunceli Haber
HV
29 MART Cuma 01:44

İzmir Çiğli'de çocuk atölyeleri ilgi gördü

İzmir'de Çiğli Belediyesi tarafından, çocukların kişisel gelişimine destek olmak adına yaz dönemi boyunca her hafta sonu doğayla iç içe gerçekleştirilen Çocuk Atölyelerinin son etkinliğine ilgi büyük oldu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-10-2022 14:01   Güncelleme : 12-10-2022 14:01
İzmir Çiğli'de çocuk atölyeleri ilgi gördü

İZMİR (İGFA Çocukların merak duygusunu destekleyen, sorgulamaya dayalı, eğlenceli, yaparak ve yaşayarak öğrenme deneyimi sunan Çocuk Atölyeleri düzenlenen son etkinlikle tamamlandı.

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen atölyelerde bilimsel deney, drama, ritim, doğa ve ekolojik beslenme gibi birçok farklı tema ele alındı. 13 hafta boyunca devam eden etkinliklere beş yüze yakın çocuk katılım sağladı.

Çocuk Atölyelerinin faaliyetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, doğru eğitim programları ile inanıyorum ki bu çocukların içinden kenti ve ülkeyi yönetecek liderlerin çıkacağını belirterek, ″İlçemizde yaşayan 46 bin çocuğumuza temas eden bir yerel yönetim anlayışı ortaya koyma çabasındayız. Çocuklarımızın güvenli, huzurlu ve yaşamaktan keyif aldığı bir kent yaratmak için aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR